Konyhabútor, gardrób átalakítás

Saját igényeihez igazítaná a bútorokat?

Beépített szekrény, konyhabútor átalakítás

Szereti meglévő bútorait, de hiányol pár funkciót a kialakításból? Valahogy nem az igazi a gardrób a használat során, jó lenne több polc belül és inkább tolóajtó a mostani nyílós helyett? A konyhában rendszeresen becsapja az ajtókat, mert nem csillapított vasalatokkal készült a konyhabútor? A beépített szekrénybe hasznos lenne a világítás, hogy ne a sötétben kotorásszon, amikor keres valamit?

Ezeken és az ezekhez hasonló problémákon könnyű segíteni! Sok esetben nem feltétlenül szükséges teljesen új konyhabútor gyártása vagy új beépített szekrény készítése, mert a meglévők tartószerkezetét - sőt, bizonyos esetekben akár a frontokat is - meg lehet tartani, és kisebb átalakításokkal elérni a kívánt célt.

Problémák megszüntetése
(szorul, nem záródik, stb.)

Tetszőleges belső elosztás
(polc, fiók, akasztó, stb.)

Egyedi funkcionális igények
(tolóajtók, csillapított vasalatok)

LED világítás
kiépítése

Konyhabútora felújításra, átalakítása szorul?

Kérje ajánlatunkat kötelezettségmentesen! Konyhabútor-felújítás vagy átalakítás, új konyhabútor készítés egyedileg, beépített szekrények, gardróbok igény szerint, és egyéb szolgáltatások!

Néha a legegyszerűbb dolgoktól lesz valami tökéletes

Gardrób, konyha átalakítása, amilyenre Ön szeretné

Újratervezzük, újragondoljuk, és minőségi alapanyagokkal, szakszerűen átépítjük konyhabútorát, gardróbszekrényét!

Mondja el, melyek azok a bosszantó problémák vagy esetleges hiányosságok, amik zavarják Önt a jelenlegi bútorainál a mindennapi használatban. Mondja el, mit szeretne átalakíttatni vagy beépíttetni, és mi a helyszíni felmérést követően megmondjuk, mit kell kicserélni hozzá és mit tudunk felhasználni a meglévő bútor vázából, frontelemeiből, s ennek megfelelően adunk egy személyre szabott árajánlatot.

Egy-egy kisebb átépítés, alakítás költséghatékonyabb, mint a teljes konyhabútor vagy beépített szekrény cseréje, ráadásul sokkal rövidebb idő alatt és általában kisebb rumlival elvégezhető.

További képek a galériában >>

Gardrób, konyhabútor átalakítása olyanra, amilyenre Ön szeretné
A Konyhabútor-Felújítás Budapest weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.