Konyhabútor-felújítás, javítás

Sérült, elöregedett konyhabútorát nem kell kidobnia!

Régi konyhabútor felújítása szakértelemmel

Sok esetben nem kell rögtön a meglévő konyhabútort kidobni, és teljesen újat csináltatni a helyére, ha alapvetően jó állapotban van, csak kisebb esztétikai problémák vannak vele, vagy egy-egy része cserére, megújításra, javításra, átalakításra szorul.

Gyakran a korábbi funkcionális megoldások helyett már mást szeretne a megrendelő - pl. a hagyományos tűzhely helyett főzőlapot -, és emiatt van szükség kisebb átalakításra.

Tudjuk, hogy magunk ellen beszélünk, de ilyenkor is örömmel állunk az Ön rendelkezésére, hiszen a munkadíjak, az ár lényeges kérdés mindenkinek, és sokkal kisebb költséggel megoldható a konyhabútor javítása, felújítása, átalakítása, mint annak elbontása és egy vadonat új, egyedi konyhabútor készítése, beépítése (bár mi ebben az esetben is kedvező, korrekt díjszabással dolgozunk).

Munkalap cseréje,
konyhapultcsere

Konyhai szekrények, polcok
méretre igazítása

Mosogatóhoz és főzőlaphoz
pultkivágás, sütő beépítés

Konyhai LED világítás
kiépítése

Konyhabútora felújításra, átalakítása szorul?

Kérje ajánlatunkat kötelezettségmentesen! Konyhabútor-felújítás vagy átalakítás, új konyhabútor készítés egyedileg, beépített szekrények, gardróbok igény szerint, és egyéb szolgáltatások!

Modernizálni szeretné a konyháját?

Konyhabútor felújítás, átalakítás igény szerint

Konyhabútor ajtók vagy akár a komplett front cseréje, munkalap csere, konyhapult csere, pultkivágás, főzőlap vagy sütő beépítés, designos LED világítás...

A konyhabútor vázszerkezete - hacsak nem extrém hő- és páraterhelésnek kitett, nagyon régi bútorról van szó - általában megtartható, és elegendő ha a munkalapot és a szekrényajtókat cseréljük le, újjá varázsolva ezzel az egész konyha megjelenését. Lehetőség van igény szerint a bővítésre, átalakításra, új fiókok beépítésére, a fogantyúk cseréjére, egyéb igények szerinti alakításokra is.

Szükség esetén természetesen orvosoljuk a problémákat is: kicseréljük a hibás fióksíneket és pántokat, csillapított vasalatokat szerelünk fel, kivágjuk a mosogatótálca vagy a beépíthető főzőlap helyét, és beépítjük azokat az új munkalapba, a fal mentén vízvetővel vagy szilikon szigeteléssel zárjuk vízmentesen a konyhapultot...

Ha ehhez még egy modern és energiatakarékos LED világítás is társul, akkor elképesztően látványos tud lenni az eredmény!

További képek a galériában >>

Konyhabútor felújítás, konyhabútor javítás
A Konyhabútor-Felújítás Budapest weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.