Gardrób szekrény készítés egyedileg

Praktikus tároló megoldások

Gardrób készítés, beépített szekrény készítés

Az idális gardrób, beépített szekrény tervezésénél érdemes átgondolni, hogy mennyi és milyen ruhát fogunk belepakolni, illetve a ruhák mellett mi minden egyébnek szeretnénk helyet biztosítani benne.

Legyen hely az ágyneműknek, törölközőknek is? A cipőket is itt fogjuk tárolni? Férjenek be a táskák, bőröndök, esetleg a porszívók és a kondigép is? Mennyire legyen széles és magas? Mennyi polc kell, azok milyen magasságban helyezkedjenek el? Mekkora legyen az akasztós rész, és hány fiókra van szükség?

Sokszor persze nem feltétlenül szükséges új gardróbot készíteni, a kisebb funkionális és esztétikai bajokon segíthet a beépített szekrény javítás, amire nálunk szintén lehetőség van. De ha új építésű ingatlanába szeretne beépített szekrényt, vagy csak megváltoztak a tárolási igényeit, akkor készséggel állunk rendelkezésére egyedi gardrób szekrény készítés szolgáltatásunkkal.

Precíz és szakszerű
méretre szabás

Tetszőleges belső elosztás
(polc, fiók, akasztó, stb.)

Egyedi funkcionális igények
(tolóajtók, ruhalift)

LED világítás
kiépítése

Konyhabútora felújításra, átalakítása szorul?

Kérje ajánlatunkat kötelezettségmentesen! Konyhabútor-felújítás vagy átalakítás, új konyhabútor készítés egyedileg, beépített szekrények, gardróbok igény szerint, és egyéb szolgáltatások!

Rendezett környezet egyszerűen

Beépített szekrény készítés, gardrób egyedileg

Elkészítjük gardróbszekrényét a kívánt kivitelben, legyen az akár tolóajtós, harmonikaajtós, nyíló ajtós vagy ajtó nélküli! Ha az amerikai filmekben látott, önálló gardrób szobát szeretne beépített szekrény helyett, azt szakszerűen megtervezzük és megépítjük az igényei alapján!

Mi kizárólag minőségi anyagokkal dolgozunk, így az általunk legyártott bútorok sokáig fogják szolgálni Önt és családját a mindennapokban.

A gardrób készítésénél Ön mondja meg, hogy mit és mennyit szeretne a belső kialakításnál: polc, fiók, nadrágtartó, cipő- és csizmatartó, nyakkendő tartó, vállfatartó rúd, táskaakasztó, ruhalift, LED világítás, kihúzható rács, csillapított vasalat, tükör... A külsőnél pedig többféle szín- és minta, fogantyú közül válaszhatja ki az Önnek tetszőt.

Egy igényesen kivitelezett beépített szekrény a praktikus tárolás és a rendezett lakókörnyezet biztosítása mellett, belsőépítészeti elemként az ingatlana értékét is növeli.

További képek a galériában >>

Beépített szekrény felújítás, gardrób javítás
A Konyhabútor-Felújítás Budapest weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.