Beépített szekrény felújítás, javítás

Jó, jó, de nem az igazi?

Gardrób felújítása, beépített szekrény javítása

Spóroljon velünk! Ha csak kisebb problémák vannak a meglévő gardróbbal, beépített szekrénnyel - pl. vetemedik, lejár az ajtó, vagy szorul a fiók, elromlott a zár, stb. -, akkor nem muszáj feltétlenül egyedi gardób szekrény készítés szolgáltatásunkat igénybe véve teljesen újat csináltatnia.

Ha karcos az ajtó, lepattant belőle itt-ott egy darabka, megrepedt, vagy csak csúnyán megkopott a fóliázása az évek során, esetleg egyszerűen más színű bútortfrontot szeretne, a vázszerkezet megtartható a felújítás során.

Amennyiben csak a szekrény egy-egy része szorul javításra vagy cserére, gond nélkül és gyorsan tudunk segíteni Önnek! Ha egy korábbi funkcionális megoldást váltana ki mással, (pl. ruhalift beépítés), az is megoldható, így nincs szükség bontásra, nem vesz igénybe több napot a munka, nem jár felfordulással, és lényegesen kedvezőbb árat tudunk adni Önnek a munkálatokra.

Precíz és szakszerű
méretre szabás

Tetszőleges belső elosztás
(polc, fiók, akasztó, stb.)

Egyedi funkcionális igények
(tolóajtók, ruhalift)

LED világítás
kiépítése

Konyhabútora felújításra, átalakítása szorul?

Kérje ajánlatunkat kötelezettségmentesen! Konyhabútor-felújítás vagy átalakítás, új konyhabútor készítés egyedileg, beépített szekrények, gardróbok igény szerint, és egyéb szolgáltatások!

Elhasználódott, mozgó részek cseréje

Beépített szekrény felújítás, gardrób javítás

Tolóajtós, harmonikaajtós, nyíló ajtós vagy ajtó nélküli? Esetleg szekrény helyett önálló gardrób szoba az álma? Bármelyik is, mi örömmel megtervezzük az igényei alapján, és minőségi anyagokkal, szakszerűen elkészítjük, beépítjük!

Polc, fiók, nadrágtartó, cipő- és csizmatartó, nyakkendő tartó, vállfatartó rúd, táskaakasztó, ruhalift, LED világítás, kihúzható rács, ajtó becsapódás elleni lassítók... A lehetőségek tárháza igen gazdag már a belső kialakítás tekintetében is, a külső megjelenésnél pedig rengeteg szín- és mintázat, fogantyú jöhet szóba. A tükör elhelyezkedhet belül, vagy akár az ajtó maga is lehet teljes egészében tükrös.

Egy igényesen kivitelezett gardrób szekrény, beépített szekrény nem csak a praktikus és esztétikus tárolás eszköze, amely segít rendezett és tiszta környezetetet teremteni otthonában, hanem az ingatlan értékét növelő belsőépítészeti elem is egyben.

További képek a galériában >>

Beépített szekrény felújítás, gardrób javítás
A Konyhabútor-Felújítás Budapest weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.